U tri akcije uhapšena četvorica dilera droge

Izvor: juGmedia, 07.Apr.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tri akcije uhapšena četvorica dilera droge

NIŠ – Efikasnom akcijom niška policija uhapsila je u tri akcije četvoricu muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su proizvodili i prodavali opojne droge, saopštila je Policijska uprava u Nišu.

U saopštenju se navodi da je  prilikom pretresa stana koji su u oktobru 2015.godine iznajmili N. Đ. (26) i V. P. (40) policija pronašla 30 biljaka u fazi sušenja nalik na marihuanu, težine 4.730 grama, 28 zasađenih biljaka zelene boje, za koje se sumnja da su marihuana i vagicu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za precizno merenje.

U dve odvojene akcije, dodaje se u saopštenju, policija je uhapsila S. S. (24) i N. P. (27), obojicu iz Niša.

„Kod osumnjičenog S. S. je prilikom pretresa stana pronadjeno 20 paketa heroina teških 43,5 grama i 24 komada „ekstazija“, za koje se sumnja da su namenjeni daljoj uličnoj prodaji“, navode u policiji.

U stanu N. P. pronadjeno je 11 paketa marihuane za koje se sumnja da su namenjeni daljoj prodaji i vagicu za precizno merenje.

Svim osumnjičenim određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega su uz krivične prijave predati Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

U policiji navode da je protiv lica iz Niša starog 26 godina kod kojeg je pronadjeno šest grama marihuane podneta krivična prijava u redovnom postupku u Višem javnom tužilaštvu.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvorica uhapšena zbog trgovine drogom

Izvor: Radio 021, 07.Apr.2016

Novosadska policija je u odvojenim akcijama uhapsila četvoricu osumnjičenih za trgovinu drogom, a tom prilikom su zaplenili oko kilogram i 300 grama narkotika...Uhapšen je Novosađanin A. J. (1972), pošto je policija u njegovom audiju i stanu koji koristi pronašla oko 890 grama amfetamina, dve digitalne...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.