Na planini kod Babušnice pronađen gorštak mrtav u snegu

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Jan.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na planini kod Babušnice pronađen gorštak mrtav u snegu

U babušničkom selu Štrbovac pronađeno telo Jovice Dimitrijevića (58), koji se smrzao u snegu. Telo jedva identifikovano, jer su životinje izgrizle lice i jednu ruku

U babušničkom selu Štrbovac, pronađeno je oskrnavljeno telo Jovice Dimitrijevića (58), koji je poslednji put viđen pre tri dana u seoskoj prodavnici.

Kako Novosti saznaju u Višem tužilaštvu u Pirotu, smrt je nastupila usled smrzavanja koje se desilo nakon što je zlosrećni gorštak iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << nekog razloga pao u sneg sa staze koja od seoskog puta vodi ka njegovoj kući.

Dimitrijević je živeo sam,a komšije su se dale u potragu pošto ga nisu videle gotovo dva dana niti se iz odžaka njegove kuće vijorio dim. Potraga po planinskim smetovima, uz pomoć terenskih džipova babušničke Distribucije i Direkcije trajala je bezmalo dva dana. Telo je jedva identifikovano, pošto je nedostajao deo lica i jedna ruka je, pa se pretpostavlja da su ga oskrnavili seoski psi i šakali ili lisice i vukovi.

Identifikovale su ga komšije koje su u džepu ovog nesrećnika, koji je živeo od drvarenja i pečalbarenja, pronašle mobilni sa brojem na koji su ga obično zvali. Štrbovac je poslednje selo na putu od Ljuberađe prema Gadžinom hanu, na obroncima Suve planine i do njega se veoma teško stiže i usred leta. Nekada je po ovdašnjim mahalama živelo i do 150 ljudi, a sadaje gotovo opustelo.

V. Ć.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horor u snegu kod Babušnice

Izvor: Mondo, 23.Jan.2017

U babušničkom selu Štrbovac pronađeno telo Jovice Dimitrijevića (58), koji se smrzao u snegu. Telo jedva identifikovano, jer su životinje izgrizle lice i jednu ruku..Foto: AP/Alexander Zemlianichenko..U babušničkom selu Štrbovac, pronađeno je oskrnavljeno telo Jovice Dimitrijevića (58), koji...

Nastavak na Mondo...

Detalji užasa pronađenog leša kod Babušnice: Telo mu je bilo izobličeno, vukovi su ga unakazili!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2017, 08:25

Jovica Dimitrijević (58), samac iz sela Štrbovac kod Babušnice, umro je pre četiri dana, kada se dok je išao po pomoć, smrzao u jakoj mećavi. Telo nesrećnog čoveka jedva je identifikovano jer su mu divlje životinje izgrizle lice i jednu ruku...Više tužilaštvo u Pirotu potvrdilo je da je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.