Tri medalje za vlasotinačke mlade boksere

Izvor: juGmedia, 06.Apr.2016, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri medalje za vlasotinačke mlade boksere

VLASOTINCE – Bokserski klub „ARENA“ iz Vlasotinca je na Državnom prvenstvu u boksu za 2016. godinu u konkurenciji pionira, školaraca i juniora, osvojio dve zlatne i jednu bronzanu medalju.

Osvajači zlatnih medalja i ujedno šampioni Srbije za 2016. godinu su Pavle Takić i Alek Andrejević iz Vlasotinca, a osvajač bronzane medalje i trećeplasirani u Srbiji je Ognjen Mitić takođe iz Vlasotinca.

Od boksera ovog kluba nastupili su još i Nemanja Stojanović i Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Bidžić, koji u oštroj konkurenciji nisu uspeli da osvoje odličja na ovom takmičenju koje je najvišeg ranga takmičenja u republici Srbiji.

Prvenstvo je održano u Zrenjaninu od 1. do 4. aprila, a učešće je uzelo 32 klubova sa teritorije Republike Srbije sa 119 takmičara. Ddržana su ukupno 77 mečeva, pred oko 500 ljubitelja plemenite veštine.

U plasmanu po klubovima u konkurenciji između 32 klubova koji su uzeli učešće na takmičenju, među kojima su i najbolji klubovi poput Partizana, Vojvodine, Radničkog iz Beograda, Kragujevca i Niša, bokserski klub „ARENA“ Vlasotince je zauzeo 7. mesto.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Karatisti Dubočice osvojili dve zlatne medalje na evropskom prvenstvu

Izvor: juGmedia, 06.Apr.2016

LESKOVAC – Sanja Nikolić i Milan Đorođević, članovi karate kluba „Dubočica“ iz Leskovca, osvojili su dve zlatne medalje na evropskom prvenstvu, održanom u nemačkom gradu Ninberg...Medalje su osvojene, kako kažu u klubu, bez teškoće u konkurenciji od 1600 takmičara iz 24 zemlje...Na...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.