Škola kratkog filma u “Vilinom gradu”

Izvor: juGmedia, 18.Dec.2014, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škola kratkog filma u “Vilinom gradu”

NIŠ – Bioskop „Vilin grad“ organizovaće u nedelju, 21. decembra besplatnu filmsku radionicu „Kratka škola kratkog filma“.

Radionicu će voditi mladi filmski profesionalci, a namenjena je učenicima srednjih škola.

Radionica će trajati od 12.30 do 15.39 i moći će da je pohađa najviše 15 učesnika.

Svi zainteresovani mogu da se prijave najkasnije do stura putem mejla pr@vilngrad.rs . Za prijavu je potrebno poslati ime i prezime, naziv srednje škole >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << iz koje se dolazi i kontakt telefon.

Svi polaznici koji završe radionicu dobiće na poklon ulaznicu za film „Egzodus:bogovi i kraljevi 3D“ koji se prikazuje u „Vilinom gradu“.

„Kratka škola kratkog filma“ orgranizuje se u okviru jednodnevne manifestacije „Najkraći dan“, posvećene kratkometražnom filmu, koju u saradnji sa Evropskom filmskom akademijom organizuje Filmkultura.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.