Saradnja univerziteta iz Niša i biblioteke iz Surdulice

Izvor: juGmedia, 23.Maj.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja univerziteta iz Niša i biblioteke iz Surdulice

SURDULICA/NIŠ – U cilju približavanja čitalacke publike u svakoj sredini predstavnici  Filozofskog  fakulteta u Nišu posetili su Biblioteku u Surdulici i darovali knjige.

Profesor dr Goran Maksimovic,dekan Filozofskog fakulteta, i Vesna Georgijev,direktorka biblioteke Radoje Domanović ovom prilikom potpisali su ugovor o poslovno – tehničkoj saradnji.

“Po prvi put sam u Surdulici i veoma sam zadovoljan ovim sto vidim. Imate veoma lepu i dobro opremljenu biblioteku >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i time mi je draze sto smo potpisali ovaj ugovor.U Nisu na nasem fakultetu imamo dosta studenata sa ovog prostora i sada će kad dođu kući moći ovde da pozajme knjige koje ih interesuju a tiču se oblasti koje mi imamo na studijama, rekao je Maksimović.

Surdulička biblioteka „Radoje Domanovic“ je i na ovaj način pokazala da je uvek spremna da uvede  novitete u svom poslovanju.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.