Saobraćaj kod Naisa normalizovan

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jul.2014, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj kod "Naisa" normalizovan

Nakon što je sinoć oko 22 sata uklonjen šleper koji se izvrnuo na auto-putu Beograd – Niš, saobraćaj u tom delu puta normalizovan i na naplatnoj rampi “Nais” više nema zadržavanja.

Policija je sinoć uklonila vozilo koje je zauzelo obe trake.

- Dok šleper nije bio uklonjen, policija je automobile preusmeravala na “brzu” traku, ali je saobraćaj bio frekventan, pa je ipak stvorena kolona. U takvim situacijama rade svi kanali na naplatnoj rampi, regularno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ih je 8, a u rad pustimo i 10, toliko dozvoljavaju kapaciteti – kaže šef naplatne rampe “Nais” Dragan Milić.

Dodaje da su jedine kolone vozila koje su se ove sezone stvorile na naplatnoj rampi ili u njenoj blizini bile posledica saobraćajnih nezgoda.

- U subotu je situacija bila još gora. Kolona vozila od 5 kilometara stvorila se zbog lančanog sudara koji se oko 18 sati desio samo kilometar od mesta gde se izvrnuo šleper. Normalizovali smo saobraćaj do večeri – kaže Milić.

Upravo tog dana kroz naplatnu rampu “Nais” prošao je rekordan broj vozila. Iz pravca od Beograda ka Nišu putarina je naplaćena vozačima čak 28.000 vozila.

- To smatramo uspehom jer smo postigli rekord. Gužvu u tom smeru očekujemo prvog vikenda u avgustu, a u suprotnom smeru drugog vikenda tog meseca – kaže Milić.

Na “Naisu” trenutno nema zadržavanja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.