Izvor: juGmedia, 03.Sep.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samostalni DSS formirao odbor u Nišu

NIŠ – Samostalna Demokratska stranka formirala je u Nišu Inicijativni odbor, a na čelu ovog odbora nalazi se Vladimir Vojvodić, doskorašnji portparol Demokratske stranke Srbije, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare ove stranke u niškom Medija centru.

Predsednik Samostalnog DSS Andrija Mladenović istakao je da su ovoj stranci već pristupila dva odbornika u Skupštini grada Niša i šef te odborničke grupe biće Nevena Stevanović, dok će u Skupštini Gradske >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << opštine Medijana šef odborničke grupe Samostalni DSS i Nove Srbije biti Vladica Stojanović.

Mladenović je rekao da je plan Samostalnog DSS da tamo gde su odbori ove stranke u koalcijama sa drugim strankama, da u tim koalcijama i ostanu do lokalnih izbora.

„Uglavnom smo u kolaciji sa Srpskom naprednom strankom, negde i sa Socijalističkom partijom Srbije i Novom Srbijom, i sa različitim strankama lokalnog nivoa i grupama građana“, kazao je Mladenović. On je dodao da će naknadno odlučiti sa kojim partnerima će biti u predizbornim i postizbornim koalcijama.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PA: LSV traži etički kodeks odbornika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2015, 09:53

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Skupštini Pančeva Miloš Veselinov istakao je da će ta stranka na narednoj sednici tražiti da se po hitnom postupku izglasa odluka o Etičkom kodeksu, kojim bi se definisao prelazak odbornika u drugu stranku...Veselinov je objasnio da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.