SPS:Podržavamo borbu protiv korupcije

Izvor: juGmedia, 14.Okt.2013, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS:Podržavamo borbu protiv korupcije

NIŠ – Povodom hapšenja  bivših funkcionera opštine Merošina i članova SPS oglasio se saopštenjem za javnost Okružni odbor ove stranke u kome ističu da podržavaju borbu protiv korupcije i kriminala.

„Podržavamo aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova, koje imaju za cilj da uspostave uređen pravni sistem na nivou države. To je samo pokazatelj čvrste borbe protiv bilo kog vida korupcije i kriminala. Ovaj slučaj samo potvrđuje spremnost Vlade RS, na čelu sa premijerom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Ivicom Dačićem, da u toj borbi ne sme biti zaštićenih i nedodirljivih. U tom smislu, Okružni odbor Socijalističke partije Srbije u Nišu podržava nepristrasnost i profesionalnost postupaka Ministarstva unutrašnjih poslova“, naveli su u svom saopštenju.

„Današnja akcija je, dakle, dokaz da se zakon primenjuje jednako na sve, da nema povlašćenih i da ne postoji revanšizam prema političkim protivnicima. Ipak, želimo da podsetimo na pravni princip svake civilizovane i demokratske države, odnosno na pretpostavku nevinosti, kojom se niko ne može proglasiti krivim, dok se krivica ne dokaže“, zaključili su socijalisti.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

SPS: Ne krijemo se, već pozdravljamo akciju

Izvor: JužneVesti.com, 15.Okt.2013, 11:05

Okružni odbor SPS u Nišu izdao je kasno sinoć saopštenje kojim potvrđuje da su neki od uhapšenih funkcionera u Merošini članovi ove partije i da podržava borbu protiv korupcije. 

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.