SNP NAŠI – Zašto Patrijarh ćuti?

Izvor: KMnovine.com, 30.Sep.2014, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNP NAŠI – Zašto Patrijarh ćuti?

SNP NAŠI postavlja javno pitanje Njegovoj Svetosti Patrijarhu Irineju kakve će mere preduzeti SPC nad organizatorima „parade ponosa„ i onima koji ih podržavaju.
...
 
Da li ćete Vaša Svetosti  i dalje ćutati nad strahotnim stvarima koje se dešavaju u Srbiji „jer ih organizuju političari„ ili ćete konačno početi da se ponašate kao duhovni pastir srpskog naroda i javno anatemisati sve koji su umešani u organizaciju parade. 
  >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com <<
SPC je uvek svedočila istinu bez obzira ko je na vlasti i kakve će posledice snositi, pa zašto se tako ne radi i sada?
 
Da li se ćuti zbog novca, lagodnosti, dobrog odnosa sa političarima  koji se dobija od ćutanja, ili je u pitanju nešto drugo?
 
Prvo ste ćutali povodom potpisivanja Briselskog sporazuma, zatim ste pozivali srpski narod na šiptarske izbore, a sada ćutite posle sramotnih dešavanja.
 
Za vreme od kada ste postali Patrijarh dešavaju se  stvari kakve su nebivale u srpskoj krstonosnoj istoriji i Vi ni na jednu niste imali odgovor kakav treba i kako dolikuje Vašoj poziciji.
 
Da li Vam prete?
 
Da li Vas ucenjuju? Izađite pred narod i recite u čemu je problem. 
 
Niko nema protiv Vas ništa lično, ali imamo protiv Vaših postupaka, odnosno nepostupaka i ćutanja povodom urušavanja države i institucije porodice od strane političara koje odlikujete i koje ne smete da kaznite po Kanonima.
 
Molimo Vas kao duhovna deca Srpske Pravoslavne Crkve, prestanite da ćutite i konačno svedočite veru kako Vam dolikuje.
 
Zauvek odani Svetoj Majci Crkvi. 
 
 
SNP NAŠI
Srbi na okup

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.