Rođendanski bilbord raznežio Nišlije

Izvor: juGmedia, 11.Feb.2016, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođendanski bilbord raznežio Nišlije

NIŠ – Na raskrnici kod osnovne škole „Mika Antić“ i restorana „Lion“ osvanuo je bilbord na kome piše „Srećan rođendan, treneru“, koji je zaintrigirao Nišlije da saznaju o kom treneru je reč.

„Petlići“ iz Fudbalskog kluba „Radnički“ na ovaj način su čestitali ali i zahvalili se svom treneru Jovici Gmitroviću.

“Bolji poklon za 38.rođendan nisam mogao da poželim. Sa decom i roditeljima smo kao jedna porodica koja sve deli”, veli Gmitrović.

On je svestan da će svega jedan promil od njih napraviti vrhunsku sportsku karijeru ali mu je, kako kaže, cilj da pravilno odrastaju i postanu normalni ljudi.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Petlići iznenadili trenera

Izvor: NiskeVesti.rs, 11.Feb.2016

Kod osnovne škole „Mika Antić“ u Nišu postavljen je bilbord na kome piše „Srećan rođendan, treneru“, mnoge Nišlije znatiželjne su o kom je treneru reč.. . Mladi fudbaleri „Petlići“ Fudbalskog kluba „Radnički“ čestitali su na ovaj neobičan način rođendan svom treneru....

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.