Režiser filma „Anđeo sa gore Zaglavak“ preminuo na konferenciji za novinare na 62. BFDKF-u

Izvor: KMnovine.com, 30.Mar.2015, 02:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Režiser filma „Anđeo sa gore Zaglavak“ preminuo na konferenciji za novinare na 62. BFDKF-u

Dokumentarista i televizijski stvaralac, režiser Petar Nedeljković preminuo je tokom konferencije za novinare 62. Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma u Domu sindikata u Beogradu.



Nedeljković je prisustvovao redovnoj festivalskoj konferenciji za novinare u Domu sindikata kada mu je iznenada pozlilo. Pozvana je Hitna pomoć, ali lekari nažalost nisu uspeli da ga spasu, prenosi Tanjug.

Na poziv umetničkog direktora >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << festivala Mladena Matičevića prisutni autori i novinari odali su minutom ćutanja poslednju poštu dragom kolegi i prijatelju.
Nedeljković je dugo godina bio angažovan na Radio-televiziji Srbije.

Na festivalu je učestvovao sa kratkim dokumentarnim filmom „Anđeo sa gore Zaglavak“, koji je režirao a na festivalu je prikazan juče.

Više o ovome pročitajte na sajtu Fejsbuk Reportera

Film petra Nedeljkovića "Anđeo sa gore Zaglavak"


Pripremila: Biljana Diković
Izvor: FB Reporter


Pripremile:KM Novine

Nastavak na KMnovine.com...






Povezane vesti

Filmove na BFDKF videlo više od 7.500 gledalaca

Izvor: Blic, 30.Mar.2015

Programe 62. Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma (BFDKF) pratilo je više od 7.500 ljudi, saopštili su danas organizatori festivala održanog od 23. do 29. marta u Domu sindikata...To je značajno povećanje broja gledalaca u odnosu na nekoliko proteklih godina, zahvaljujući...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.