Rešen dug porodice Panajotov

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Jun.2015, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešen dug porodice Panajotov

Donator iz Švajcarske, poreklom naš čovek iz Svilajnca, uplatio je preostalu sumu novca neophodnu da porodica Panajotov iz Pasi Poljane ostane u svom domu.

Posle golgote koju je samohrani otac sa dve kćerke iz ovog niškog naselja prošao u proteklih nekoliko nedelja, nazire se rešenje njihovog problema sa privatnim izvrsiteljima i nagomilanim dugom za struju – a sve zahvaljujući ogromnoj kampanji i brojnim medijskim prilozima i napisima koji su stigli i do Švajcarske.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
,,Hvala Nišlijama, medijima i svim dobrim ljudima koji su nam pomogli, a najviše hvala donatoru koji je uplatio preostali deo našeg duga za struju, zbog koga smo i došli u situaciju da nam kuću prodaju privatni izvršitelji“, izjavila je za NTV jedna od kćerki – Kristina Panajotov, navodeći da donator, koji ih je i posetio, nije želeo da se eksponira pa će zato i njegovo ime ostati tajna. Za ono kroz šta su ona i njena porodica prolazili u prethodnom periodu, Kristina kaže da ne bi poželela ni najvećem neprijatelju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.