Radović na lečenju zbog baklje koja ga je udarila u Čairu

Izvor: juGmedia, 20.Feb.2017, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radović na lečenju zbog baklje koja ga je udarila u Čairu

Miodrag Radović (59), član Skupštine Košarkaškog saveza Srbije, koji je na finalnom meču Kupa Radivoja Koraća pogodjen bakljom zadržan je na lečenju na Očnoj klinici, izjavio je direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović.

Pacijent ima povredu oka i okolnih tkiva. Pod terapijom je pošto ima krvarenje u oku. Kada povreda bude sanirana moći će da se ustanovi da li ima oštećenje vida i koji je stepen oštećenja„, rekao je Radovanović.

On je kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da pacijentu uradjena kompletna dijagnostika, a pregled magnetnom rezonancom pokazao je da nema druge povrede glave.

Radović je povredjen sinoć na kraju treće četvrtine bakljom koja je doletela sa dela tribine gde su se nalazili navijači Partizana.

Od siline udarca kao pokošen je pao na pod, a Hitna pomoć ga je na nosilima iznela iz hale Čair.

U Hitnoj pomoći kazali su za  da osim intervencije zbog gledaoca koji je pogodjen pirotehničkim sredstvom poput rakete, nisu imali druge intervencije na finalnoj utakmici nacionalnog kupa.

Biljana Ljubisavljević

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.