Radio emisija INFORATNICI – O Sandi Rašković Ivić i drugim temama….

Izvor: KMnovine.com, 28.Nov.2014, 02:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radio emisija INFORATNICI – O Sandi Rašković Ivić i drugim temama….

Emisija Inforatnici protiv Novog svetskog poretka koja je na programu radija Snaga naroda emitovana u subotu 22.11.2014 od 14-16 časova - Radio Snaga Naroda
...
U emisiji se govorilo o smislu i značaju izjava koje je predsednica DSS-a, Sanda Rašković-Ivić iznosila u hrvatskim medijima kao i u emisiji Apostrof emitovanoj 28. februara 2014, kao i izjava hrvatskih zvaničnika povodom puštanja Vojislava Šešelja na privremenu slobodu iz haškog >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << kazamata.

U drugom delu emisije govorilo se o otkrivanju spomenika ruskom caru Nikolaju Drugom Romanovu u Beogradu i anketi koju je pod naslovom VUČIĆ BRISELSKI za Inforatnike na ulicama Beograda snimio Đorđe Lalić, specijalni komentator Inforatnika.

Gosti u emisiji su bili Miodrag Novaković - glavni i odgovorni urednik SRBskog FBReportera, Stefan Karganović, direktor fonda Istorijski projekat Srebrenica, Đorđe Lalić i Simonida Stanković, multimedijalna umetnica


Izvor: FB Reporter

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.