Pritvor do 30 dana zbog silovanja pastorke

Izvor: juGmedia, 22.Okt.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor do 30 dana zbog silovanja pastorke

PIROT – Nevenčanim supružnicima iz sela Sukovo kraj Pirota D.P. (57) i S. Đ. (50) određen je ritvor do 30 dana zbog sumnje da su počinili krivična dela silovanje i pomaganje u silovanju.

D.P. je osumnjičen da je silovao svoju pastorku D.P. (22), a njena majka S.Đ. da je prikrivala silovanje.

Pritvor je produžen zbog opasnosti da osumnjičeni mogu uticati na svedoka, zbog opasnosti da se ponovi krivično delo, stalnih pretnji supruzi i pastorki i zbog uznemirenja javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << samom prirodom krivičnog dela, piše u rešenju sudije za prethodni postupak.

Osumnjičeni D.P. se tereti da je tokom minulih nekoliko godina u više navrata silovao svoju pastorku D.P, a njena majka S.Đ. nije to prijavila policiji iako je znala. Majci ove devojske se stavlja na teret pomaganje u silovanju.

(kraj)paz

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Pritvor supružnicima zbog silovanja pastorke

Izvor: RTS, 22.Okt.2014

Nevenčanim supružnicima iz sela Sukovo kraj Pirota D. P. (57) i S. Đ. (50) Viši sud u Pirotu je odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da su odgovorni za silovanje i pomaganje u tom delu, saopštio je sud...D. P. je osumnjičen da je silovao svoju pastorku D. P. (22), a njena majka S. Đ. da je prikrivala...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.