Prijave za treću Multimedijalnu školu novinarstva

Izvor: juGmedia, 23.Avg.2014, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave za treću Multimedijalnu školu novinarstva

NIŠ – Studenti žurmalistike ali i svi koji žele da se profesionalno, volonterski i amaterski bave novinarstvom moći će da se do ponedeljka, 25.avgusta prijave za Miltimedijalnu školu novinarstva.

Predavači će biti glavni i odgovorni urednik Agencije BETA Ivan Cvejić, urednik B92 info kanala Ivan Protić, urednik na RTS-u Zoran Stanojević, Marko Dražić, direktor Niške televizije Boban Rajković, foto-reporter Frans presa Saša Đorđević, glavni i odgovorni urednik Južnih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vesti Predrag Blagojević, Miljan Đurović (RTS).

Svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem jednostavnog obrasca sa sajta Media centra i slanjem kratke biografije na mejl info@mirc.rs. I ovog puta ne plaća se kotizacija, pa je kurs potpuno besplatan!

Multimedijalna škola je projekat Media i reform centra Niš koji se realizuje uz podršku Ambasade SAD.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.