Preminuo i drugi mladić upucan ispred kafića u centru Niša

Izvor: juGmedia, 26.Jun.2017, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo i drugi mladić upucan ispred kafića u centru Niša

I drugi mladić povređen u pucnjavi ispred niškog kafića „Pandora“ danas oko 11 sati, preminuo je na operacionom stolu, potvrđeno je Jugmedii u Urgentnom centru.

I pored višesatnih napora, lekari niškog Kliničkog nisu uspeli da spasu Aleksandra Barjaktarevića koji je upucan u centru grada u Ulici Ive Lole Ribara.

On je dovezen u Urgentni centar u veoma teškom stanju. Bio je bez pulsa. Lekari su reanimacijom uspeli da uspostave rad srca, nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je otpočela operacija. Međutim, najteža povreda je bila prostrelna rana na srcu i tu nije bilo pomoći“, kaže direktor Urgentnog centra Miodrag Lazić.

Policija i tužilaštvo se još nisu oglasili, a nezvanično saznajemo da su ubijeni Žarko Savić zvani Ćenta (33) i Aleksandar Barjaktarević zvani Saško ludak (36).

Prema rečima očevidaca, ubica ih je sačekao na izlazu kafića, ispalio nekoliko metaka i motorom pobegao.

Biljana Ljubisavljević

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Preminuo i drugi mladić iz pucnjave u "Pandori"

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jun.2017

I pored višesatnih napora, lekari niškog Kliničkog nisu uspeli da spasu Aleksandra Barjaktarevića, koji je povređen u pucnjavi u dvorištu kafića u centru Niša. Prostrelna rana na srcu je bila fatalna.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.