Premijeru Vučiću, molimo Vas, ne dajte Albancima otete Srbe!

Izvor: KMnovine.com, 10.Okt.2015, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijeru Vučiću, molimo Vas, ''ne dajte Albancima otete Srbe''!

Pismo nade za spas otetih Srba,porodica čiji su članovi kidnapovani na KiM, poslalo je pismo premijeru Vučiću kojim ga mole da, pošto kaže da ne da akumulaciono jezero Gazivode, da ne da ni otete Srbe.


   
Foto: Srđan Krunić    


Zahtev - Premijeru Vučiću, Briselu i Prištini

PREMIJERU VUČIĆU MOLIMO VAS „NE DAJTE ALBANCIMA OTETE SRBE“

Mi porodice od 1998 >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << godine, ne znamo gde se nalaze kidnapovani naši članovi porodica!

To su sve prve civilne žrtve, maj - jun 1998. godine kada rata nije ni bilo, oteto je 10 rudara kopa „Belaćevac“ koji su bili na svojim radnim mestima kao i seljani iz Retimlja i Opteruše kod Orahovca. Oteto je 15 seljana iz familije Kostića pa zatim Božanići, Nikolići... iz svojih kuća i sa svojih njiva. Teroristička UČK-a ciljano je sve radila da bi inicirala akciju (srpske vojske i policije) i gde su nakon toga ubijani u zasedama pa sve do montiranog „Račka“ uz pomoć Vokera iz OEBS-a i to bez dozvole saveta bezbednosti UN da bi NATO izvršio agresiju nad čitavom Srbijom.

U navedenoj agresiji ubijeno je na stotine i stotine civila, žena, dece, vojnika i policajaca.

Od dolaska NATO-a i KFOR-a oteto je 1300 Srba, Roma, Goranaca...

Premijeru Vučiću, porodice otetih Vas preklinju i mole da u Briselu od Albanaca zahtevate da oslobode otete Srbe. Ako je DOS-ovska vlada i DS bez uslova za otete Srbe mogla da oslobodi 2108 Albanskih terorista i zločinaca, poput braće Mazreku, Vi imate prava da od Albanije i od bivših vođa UČK-a zatražite slobodu za otete Srbe.

Ništa nije važnije od ljudskih života, pa samim tim ste u obavezi da prvo rešite pitanje života otetih Srba,u Briselu!!! 

U saopštenju izdatom danas u Beogradu, koje potpisuje Upravni odbor Udruženja, Vučića podsećaju na vapaj 2500 Srba koji ovo od njega traže.

Izvor: KM Novine :: © 2014 - 2015 :: Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.