Policija traga za Rumunima koji su pljačkali bankomate

Izvor: juGmedia, 17.Sep.2014, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija traga za Rumunima koji su pljačkali bankomate

NIŠ – Policija traga za K. M. (39) i D. P.(29) državljanima Rumunije, zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa.

Osumnjičeni se terete da su od 17. maja do 6. avgusta ove godine, koristeći platne kartice izdatih od stranih banaka u Rumuniji, pomoću specijalno prilagođenog alata, otuđili novac sa bankomata filijala banaka “Sosijete ženeral“ i “Marfin banke“ u Nišu.

Nakon svakog podizanja novca, osumnjičeni su napuštali teritoriju Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Srbije. Sumnja se da su na taj način oštetili banke u ukupnom iznosu od 641 hiljade dinara.

Pozivamo građane da se, ukoliko prepoznaju osumnjičene sa fotografija, jave Policijskoj upravi u Nišu na telefon 192, 018/522-982 i 018/ 503-235.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Policija traga za Rumunima koji su pljačkali bankomate

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Sep.2014, 12:43

Policija traga za K. M. (39) i D. P.(29) državljanima Rumunije, zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa...Osumnjičeni se terete da su od 17. maja do 6. avgusta ove godine, koristeći platne kartice izdatih od stranih banaka u Rumuniji, pomoću specijalno prilagođenog alata,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.