Piroćanci pošli u lov, ubili Avganistanca!?

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Avg.2016, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piroćanci pošli u lov, ubili Avganistanca!?

U blizini Pirota, pucnjem iz vatrenog oružja, je stradao jedan migrant, poreklom iz Avganistana.

Osumnjičen je i uhapšen je jedan od lovaca.


Pripadnici Zajedničkih snaga vojske i policije, sinoć oko 21 čas, u toku izvršavanja redovnih zadataka na putu između sela Slavinje i Izatovci u okolini Pirota, čuli su pucanj, a potom i naišli na šest migranta, od kojih je jedan imao prostrelnu ranu u predelu grudnog koša, saopštilo je Ministarstvo odbrane. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<

Na mestu događaja zatekli su i četiri lovca.

O događaju su obavešteni policija i Hitna pomoć, čiji su lekari na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt muškarca, državljanina Avganistana starosti 20 godina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu su nakon izvršenog uviđaja uhapsili jednog od lovaca M. M. (1977) iz Pirota i po nalogu Višeg javnog tužilaštva odredili mu zadržavanje do 48 sati.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.