PUPS: Bratislav Zdravković obmanuo penzionere

Izvor: juGmedia, 08.Feb.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS: Bratislav Zdravković obmanuo penzionere

LESKOVAC – Partija Ujedinjenih Penzionera Srbije (PUPS) saopštila je danas da je prelazak Bratislava Zdravkovića u SNS zapravo “čišćenje” te stranke.

Leskovački PUPS je optužio Zdravkovića  za obmanu i prevaru jer je, kako navode, pokušao kao aktuelni član Gradskog veća da predstavlja i zastupa PUPS a da nije njen član.

“Šestog februara 2016. Godine Bratislav Zdraković, verovatno u ulozi >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << predsednika Udruženja penzionera Grada Leskovca (samo jednog od osam), samovoljno i samozvano proglasi sebe jedinim predstavnikom i zastupnikom svih penzionera Grada, nastupom na Televiziji ispriča da napušta PUPS, to jest menja stranku i ide u SNS. Nije bio dovoljno jasan i precizan zašto to čini, ali i ne mora. U svom stilu i maniru skrenu pažnju na sebe i nešto reče o potrebi države za pomoć penzionerima. Predstavi se visokim funkcionerom PUPS, nabroja neke svoje sadašnje razne funkcije i uloge i saopšti javnosti kako ga je SNS raširenih ruku prihvatio i dao mu zadatke.

Bez namere da se PUPS bavi Bratislavom Zdravkovićem, jer je njegovo apsolutno pravo gde će, šta će i kako će ipak se može zaključiti da je u pitanju samo njegov lični interes, a sve ostalo je skretanje pažnje na sebe, jer se on jedino tako već duže vreme švercuje u PUPS i egzistira, naravno polazeći i pozivajući se pre svega na ulogu predsednika samo jednog od Udruženja penzionera.

Isto tako, Bratislav Zdravković ostade dužan da kaže javnosti da li može kao aktuelni član Gradskog veća da predstavlja i zastupa PUPS a da nije njen član. To takođe govori o njemu i njegovom moralu.

PUPS ne obraća pažnju na“Udaju“ Bratislava Zdravkovića u SNS , na reklamiranje i predstavljanje istog kao „Cvetića za kićenje na reveru kaputa“ , jedinstven je zaključak rukovodstva Partije Grada Leskovca”, navodi se u saopštenju ove partije.

Dodaje se  da PUPS u Leskovcu sa pristupnicama sada broji preko 6.000 svojih članova.

“Činjenica je da su baza članstva PUPS penzioneri. Zbog toga jedan broj građana i penzionera, ali na žalost i neki pojedinci namerno i zlo namerno, poistovećuju PUPS sa jednim Udruženjem penzionera Grada. Otuda je i sasvim pogrešno shvatanje uloge i zadataka PUPS, kao političke stranke, i Udruženja penzionera, a njih je u Gradu ravnopravno registrovanih osam.

Nihilistički i ponižavajući odnos nekih pojedinaca prema postojećim udruženjima Grada imaju za rezultat uzajamno neuvažavanje, nepoštovanje, svađu, pa i sudske epiloge, a sve se to na kraju završava na štetu penzionera. To penzioneri moraju da znaju!”, zaključuje se u saopštenju.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Predsednik Južne Afrike pred sudom

Izvor: Beta, 09.Feb.2016, 13:40

Najviši sud u Južnoj Africi razmatra slučaj predsednika Džejkoba Zume koji je optužen za kršenje Ustava zbog trošenja novca iz državnog budžeta na opremanje privatne kuće.Zumin slučaj doveden je do Ustavnog suda inicijativom opozicionih partija, a sudski proces prikazan je danas u direktnom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.