Otvorena prva H&M prodavnica u Nišu

Izvor: juGmedia, 25.Avg.2016, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena prva H&M prodavnica u Nišu

NIŠ – Švedska kompanija H&M otvorila je danas prvu prodavnicu u Nišu, na Trgu kralja Milana 2, uz prisustvo velikog broja ljubitelja mode.

Prvih 100  kupaca nagrađeno je poklon vaučerima za kupovinu u iznosu od 1.500 dinara, dok su svi posetioci na dan otvaranja na kasi dobijali 20 odsto popusta na omiljene artikle.

Prodavnica H&M-a u Nišu najveća je koju kompanija ima u Srbiji, sa ukupnom prodajnom površinom od 2.615 kvadratnih metara. Radno vreme biće od 9 do 22 >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << časa radnim danima i vikendom.

U bogatoj ponudi prodavnice naći će se raznovrstan asortiman odeće za žene, muškarce, tinejdžere, decu i bebe iz dobro poznatih kolekcija – Everyday, Modern Classic, Mama, H&M+, L.O.G.G., Men, Basic, Divided, Sport, Denim, Underwear, Accessories.

„Ponosni smo što smo otvorili prvu prodavnicu u Nišu i što posetioci iz ovog dela Srbije sada mogu da uživaju u našoj ponudi – u modi i kvalitetu po najpovoljnijoj ceni, na održiv način. Sigurna sam da će ovo biti omiljena modna destinacija mnogima, jer smo poznati po tome što svako, bez obzira na godine, novac i lični stil, može pronaći nešto za sebe. Dodala bih takođe da smo oformili divan tim  koji će raditi u prodavnici i koji će dati sve od sebe da ona izgleda i funkcioniše savršeno svaki dan, baš kao danas na otvaranju – rekla je Klaudija Osvald, generalna direktorka H&M-a za Srbiju, Austriju, Hrvatsku i Sloveniju.

Kompanija H&M posluje u Srbiji od 2013. godine. Pored prodavnice u Nišu, koja je deveta po redu u Srbiji, postoji još osam prodavnica u pet gradova – tri u Beogradu, dve u Novom Sadu, i po jednu u Pančevu, Zrenjaninu i Subotici.

H&M je poznat po tome što nudi širok spektar garderobe, zajedno sa najnovijim trendovima i pruža inspiraciju posetiocima da sami kreiraju sopstveni stil.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.