Izvor: BujanovackiGlas.info, 27.Okt.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opštinsko veće: Odlična projekcija budžeta

Prema Pavlovićevom očekivanju uputstvo za izradu budžeta trebalo bi da bude poznato do prvog novembraBUJANOVAC, 27. oktobar 2016. – Opštinsko veće opštine Bujanovac je usvojilo izveštaj o budžetu, koji je u prvih devet ovogodišnjih meseci ostvaren sa skoro 94 procenta u odnosu na planiranu realizaciju.
– Dakle, ostvarenje budžeta u proteklom periodu je dobro planirano. Svaka realizacija iznad 90 osto smatra se odličnim planiranjem – podsetio je načelnik Odeljenja za finansije >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << i pomoćnik predsednika bujanovačke opštine Boban Pavlović.
Uskoro bi trebalo da počnu i aktivnosti na planiranju budžeta opštine za 2017. godinu. Sam početak projekcije izgleda opštinske kase zavisi od očekivanog uputstva Ministarstva finansija Republike Srbije.
Prema Pavlovićevom očekivanju uputstvo za izradu budžeta trebalo bi da bude poznato do prvog novembra.
Prvim delom današnje sednice Opštinskog veća, odnosno razmatranju i usvajanju godišnjeg rada, finansijskog poslovanja i planskih aktivnosti PU „Naša radost“, rukovodio je predsednik opštine Šaip Kamberi, koji je, zbog neodložnih obaveza, vođenje prepustio svom zameniku Stojanči Arsiću.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.