Nova nabavka protivgradnih raketa

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Sep.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova nabavka protivgradnih raketa

Uprava za poljoprivredu i zavoj sela je hitnim postupkom javne nabavke, danas obezbedila i predate kao donacija Sektoru za vanredne situacije MUP-a Srbije dodatni kontigent od 70 protivgradnih raketa dugog dometa.

Nabavljeni projektili su odmah upućeni na 10 protivgradnih stanica koje vrše odbranu od ove vremenske nepogode. Iz budžeta Grada su u ovu svrhu opredeljena dodatna 2 miliona i 300 hiljada dinara Po rečima načelnika Uprave Saše Stoiljkovića, Grad je morao >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << da nabavi dodatnu količinu raketa, jer su prethodno kupljene u potpunosti iskorišćene prilikom nedavnog žestokog dejstvovanja protivgradne službe.

Na ovaj način obezbedićemo minimum zaštite naših poljoprivrednika ali i ostalih stanovnika na teritoriji Niša, mada je jedina prava zaštita osiguranje imovine i useva.

"Zbog toga apelujem još jednom na sve poljoprivredne proizvođače da osiguraju svoja gazdinstva, tim pre što ove godine Uprava za poljoprivredu i razvoj sela subvencioniše polise osiguranja za useve, plodove, višegodišnje zasade, rasadnike i životinje“, izjavio je Stoiljković.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.