Niš-eskpres“ vodi na izlet u Sofiju

Izvor: juGmedia, 27.Nov.2014, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš-eskpres“ vodi na izlet u Sofiju

NIŠ –Turistička agencija „Niš-ekspresa“ organizovaće 13. decembra jednodnevnu posetu Sofiji i iz ove agencije pozivaju sve ljubitelje putovanja da provedu jedan zanimljiv dan u glavnom gradu Bugarske.

Oni koji se odluče na ovo putovanje imaće priliku da u toku dana obiđu Sofiju, posete tržne centre „Metro“ i „Paradise“, crkve Aleksandar Nevski i Sveta Nedelja, a da uveče pogledaju operu „Samson i Dalila“.

Cena aranžmana iznosi svega 1.200 dinara po >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << osobi.

U ovaj iznos uračunat je prevoz autobusom turističke klase i troškovi organizacije i vođstva puta, dok je odlazak na opersku predstavu fakultativan i plaća se dodatnih pet evra.

Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu putovanja je 5. decembar. Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem telefona 018/257-337 i 018/251-490.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.