Izvor: BujanovackiGlas.info, 25.Jul.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naim Redžepi novi direktor Direkcije

BUJANOVAC, 25. jul 2016. (foto: lugina-lajm.com) – Naim Redžepi, koji je ranije bio šef bujanovačke poslovnice Meridijan banke i bavio se privatnim preduzetništvom, novi je vd direktora JP Direkcija za izgradnju.
On je na tom mestu zamenio Agima Alitija, a primopredaja dužnosti obavljena je u petak, u prisustvu komisije i, kako je saopšteno, u demokratskom duhu.
Redžepi je član Partije za demokratsko delovanje (PDD) predsednika opštine Šaipa Kamberija, a za vd direktora >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << izabran je glasovima 23 odbornika vladajuće većine, koju osim njegove stranke čine PDP, Srpska lista i koalicija „Za bolji Bujanovac“ Stojanče Arsića.
 
Primopredaja obavljena „u demokratskom duhu“: bivši i sadašnji direktor

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.