Izvor: BujanovackiGlas.info, 28.Jul.2017, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Musliju: Neka dođu da me hapse, neću da se krijem

Ako neko dođe da me hapsi neću da se krijem, ja sam ovde u Bujanovcu, tu sam rođen i ovde živim. U pitanju je inat i politikaBUJANOVAC, 28. juli 2017. (izvor: Beta) – Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) Jonuz Musliu izjavio je danas da se nije žalio na pravosnažnu presudu Prekršajnog suda u Beogradu, kojom je osuđen na 40 dana zatvora jer nije platio kaznu od 40.000 dinara po prethodnoj presudi i dodao da se neće kriti ako dođu da ga uhapse.
Musliu je za agenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << Beta izjavio da presuda koju je doneo Prekršajni sud u Beogradu, po kojoj se preinačuje prethodna pravosnažna presuda – od plaćanja 40.000 dinara na 40 dana zatvora, „ima političku pozadinu i da je u pitanju nečiji inat“.
Musliu je rekao da je presuda za plaćanje 40.000 dinara doneta u julu 2015. godine zato što je partija na čijem se čelu nalazi – Pokret za demokratski progres (PDP), „zakasnila nekoliko dana u prikazivanju svog finansijskog stanja“„Nisam se žalio na presudu a nisam ni platio kaznu jer u presudi koja mi je uručena ne piše žiro račun na koji treba da se uplati. Ako neko dođe da me hapsi neću da se krijem, ja sam ovde u Bujanovcu, tu sam rođen i ovde živim. U pitanju je inat i politika“, kazao je Musliu.
Musliu je rekao da je presuda za plaćanje 40.000 dinara doneta u julu 2015. godine zato što je partija na čijem se čelu nalazi – Pokret za demokratski progres (PDP), „zakasnila nekoliko dana u prikazivanju svog finansijskog stanja“.
Kako se navodi u presudi u koju je Beta imala uvid, kažnjeno pravno lice, odnosno PDP iz Bujanovca se odselilo sa adrese zbog čega plenidba na ličnim primanjima kažnjenog nije moguća, zbog čega je doneto novo rešenje kojim je određen nov način izvršenja, određujući se za svakih 1.000 dinara po jedan dan zatvora.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.