Mobilizacija NVO sektora pod šifrom JE SUIS NASER ORIĆ

Izvor: KMnovine.com, 03.Jul.2015, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mobilizacija NVO sektora pod šifrom "JE SUIS NASER ORIĆ"

Petokolonaši se na prvu komandu od spolja postojavaju pod konac i marširaju strogo u jednoj koloni, u crnu boju zavijeni.




U slobodno vreme nose artikle sa zastavama Velike Britanije, Nemačke ili Amerike, i normalno broje pare u potaji http://www.fsksrb.ru/fond-strateske-kulture/komentar-dana/akcija-7000-luzera/.

Priliku da ižive demonsku strast autošovinizma koriste obilato, s slašću. Antisrpske misli i osećanja posvećuju prvo onim >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << 3.287 izkasapljenih Srba srebreničkog kraja (to ovom povodom, zadatkom, a sledeći put nekim drugim našim mučenicima) a onda svakom od nas poimence.

Njih zanimaju "srebreničke žrtve" (pri tom misle samo na Alijine bojovnike)? Pa BBS agent Dušan Mašić u životu nije rekao ni napisao o Srebrenici ni slovca dok nije pokrenuo antisrpsku kampanju http://sedamhiljada.rs/ (mesec dana pošto je dobio britansko državljanstvo ;) prvo žena Engleskinja pa ostalo po redu) koja u prevodu znači ono što su proteklih dana na sva usta telalili Bakir Izetbegović, Ćamil Duraković, Munira Subašić:

"JE SUIS NASER ORIĆ"

A što je naslov, uvod, razrada i zaključak rezolucije o "genocidu u Srebrenici" Velike Britanije u Savetu bezbednosti UN.

Ako svi ovi dušmani imaju motiv, vreme i energiju da okupiraju Skupštinu Srbije 11.07.2015. u 11,07 časova (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=07&dd=02&nav_category=12&nav_id=1010980) kako bi i nas i buduće generacije žigosali kao genocidne ne razvrstavajući nas po boji kose i očiju, partijskoj ili pokretaškoj zastavi, ni da li navijamo za Zvezdu il Partizan, da li smo crkveni ili ne: samo da smo Srbi (oni to uvek čitaju kao i ustaše "grko-katolici") onda bi svako ko je Srbin i od srpskoga roda trebalo da ima minimum 3 puta više motiva, vremena i energije da dođe sam sa svojom bradom i glavom, imenom i prezimenom i saspe svojim krvnim neprijateljima rafal istine u lice http://stanjestvari.com/2015/06/30/ratko-p-škrbić-šta-bi-trebalo-da-znamo/!

Bog i Srbija i 11-og i bilo kog drugog dana nema nikog drugog do tebe brate Srbine i tebe sestro Srpkinjo. Odbrani sebe i budućnost svoje dece.

Kakvi Srbi bili tako nam i Bog pomogao!

NVO KAMARILA u petokolonaškom maršu na institucije Republike Srbije:
- Hartefakt fond
- Inicijativa mladih za ljudska prava
- Fond za humanitarno pravo
- Civil Rights Defenders
- Žene u crnom
- YUCOM
- Građanske Inicijative
- Policy Centar
- Helsinški odbor za ljudska prava, i
- Beogradski centar za ljudska prava.

Piše: Srđan Krunić

Pripremile: KM Novine


Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.