Mladiću iz Bošnjaca hitno potrebno novo srce

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Sep.2014, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladiću iz Bošnjaca hitno potrebno novo srce

Stefanu Đorđeviću (24) iz Bošnjaca hitno je potrebna transplatacija srca. Posle četiri neuspele operacije Stefan je obavešten da je neophodna transplatacija.

Pošto se radi o velikoj sumi novca, pokrenuta je humanitarna akcija “Zajedno za Stefana” u kojoj Kancelarija za mlade Lebane aktivno učestvuje.

„Pozivam sve humane ljude da se uključe u akciju, jer naše malo Stefanu u ovom trenutku znači mnogo“ izjavio je Ivan Jović, predsednik saveta za mlade.

Savet za mlade je najavio niz humanitarnih akcija radi prikupljanja pomoći. Prva u nizu akcija je organizovanje humanitarne žurke u utorak 23.septembra, piše JugMedia.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.