„Metro keš end keri“ slavi 50 godina rada

Izvor: juGmedia, 24.Okt.2014, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Metro keš end keri“ slavi 50 godina rada

NIŠ – Veleprodajni lanac „Metro keš end keri“ (Metro Cash &Carry) obeležio je 50 godina postojanja i u svom prodajnom objektu u Nišu.

Povodom pola veka postojanja u niškom „Metrou“ organizovan je kulinarski program u kome su učestvovali učenici Ugostiteljsko-turističke škole iz Niša i Horega centra iz Beograda.

Oni su demonstrirali kako se pripremaju kulinarski specijaliteti, a kupci su mogli da ih na licu mesta i degustiraju.

Direktorka niškog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << „Metroa“ Zorana Marković rekla je da ovaj veleprodajni lanac kao najveći partner i dobavljač ugostiteljskog sektora u niškom regionu i Srbiji kroz razne programe pomaže razvoj te industrijske grane.

Povodom pola veka postojanja „Metro keš end keri“ omogućio je kupcima da nabave neke od najtraženijih artikala po izuzetno atraktivnim cenama. Akcijom su obuhvaćene sve grupe proizvoda.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.