Velika Medijana matura žurka 30. maja 2017.

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Maj.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika Medijana matura žurka 30. maja 2017.

Gradska opština Medijana sutra 30. maja 2017.godine, organizuje veliku Medijana matura žurku, druženje malih i velikih maturanata.

Gradska opština Medijana odlučila je da za sve mlade ljude koji su na pragu novog poglavlja svog života-upisa u srednju školu, odnosno na fakultet- priredi nezaboravno druženje. U tome su pomogli učenici –maturanti osnovnih i srednjih škola, dajući ideje i iznoseći svoje želje za taj dan.

Mi smo ih pažljivo saslušali >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << i potrudili se da im ispunimo sve što je moglo da se ispuni. Njih pozivamo da dođu, ponesu dobro raspoloženje i ludo se provedu, rekao je predsednik GO Medijana Milan Krstić.

A žurka počinje okupljanjem maturanata u utorak 30.maja  u 19.30 sati na Trgu kralja Milana gde će dobiti svetleće narukvice, balone i pištaljke. U 20.00 sati vesela povorka mladosti koju će animirati  MC Boki  krenuće Voždovom ulicom do Crvenog pevca, zatim levo kroz ulicu Vojvode Mišića do Bulevara Nemanjića, Bulevarom Nemanjića do parka Sveti Sava odnosno do kružnog toka sa Sremskom ulicom gde će ući u park i nastaviti druženje uz  DJ Marka Španca i DJ Džerija. U ponoć za kraj Medijana matura TDI party, po želji maturanata, oglasiće se i tubači.

Interesovanje maturanata sa teritorije Gradske opštine Medijana, ali i iz celog grada je veliko. Svi su dobrodošli. Ova žurka je poklon Gradske opštine Medijana malim i velikim maturantima Niša.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.