Lebančanke trijumfalno kroz Blace

Izvor: juGmedia, 20.Okt.2014, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebančanke trijumfalno kroz Blace

LEBANE – Ženska ekipa rukometnog kluba Radan iz Lebane ni posle petog kola ne zna za poraz, budući da je sinoć u Blacu pobedila Jastrepčanke sa rezultatom 19:22.

U okviru petog kola druge rukometne lige Srbije, grupa Morava, odigrana je utakmica između domaće ekipe Jastrepca i ekipe Radana iz Lebana.

Utakmicu je, pred oko dvesta gledalaca vodio sudijski par Petković S. (Leskovac) – Kostić V (Niš). Gostujuća ekipa znatno bolje fizički pripremljena sve vreme uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << se nosila sa znatno iskusnijom ekipom domaćih pa je u nekoliko navrata imala i četiri gola prednosti ali se na poluvreme otišlo rezultatom 11:14.

Početkom drugog poluvremena došlo je do izražaja iskustvo domaćih pa je u 48. minutu rezultat izjednačen na 17:17 ali je nakon uzetog tajm-auta trenera gostiju i još par izjednačenja ekipa Radana ponovo preokrenula rezultat i na kraju sasvim zasluženo pobedila rezultatom 19:22.

Treneri ekipa za najbolje igračice odabrali su Budimu Radojičić iz domaće ekipe koja je postigla šest pogodaka i Danijelu Kostić, golmana ekipe gostiju koja je imala 15 odbrana.

Ovo je jednoj od najmlađih ekipa u ligi peta uzastopna pobeda, i uz gol razliku 124:69 zasluženo se nalazi na prvom mestu druge rukometne lige Srbije, grupa Morava.

(Kraj)zor/mil

(Fotografija sa interneta)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.