Krpe rupe na gradskim ulicama

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Avg.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krpe rupe na gradskim ulicama

Javno preduzeće za urbanizam i uređenje Opštine Prokuplje privodi kraju radove na sanaciji udarnih rupa na gradskim ulicama i lokalnim putevima.

Prema rečima direktora ovog preduzeća Novice Radosavljevića, prioritet imaju ulice sa najvećom frekvencijom saobraćaja kao što su Kosovska, Partizanska, ulica Veljka Milankovića i druge gradske ulice gde je kolovoz znatno oštećen.

- Za sanaciju udarnih rupa izdvojeno je oko 10 miliona dinara iz opštinske >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << kase, tako da će do kraja septembra, prema proceni izvođača radova, ovaj posao biti završen. Isto toliko para obezbeđeno je za kompletnu rekonstrukciju ulice Kraljevića Marka, gde smo čekali završetak radova na vodovodnoj mreži, rekao je Radosavljević.

Putna infrastruktura pretrpela je veliku štetu tokom aprilskih poplava i zbog obilnih padavina, posebno su oštećeni makadamski putevi i ulice na teritoriji opštine Prokuplje. U toku je javna nabavka za izvođača radova koji su planirani početkom septembra, a za koje je lokalna samouprava izdvojila oko 11 miliona dinara.

Prema rečima direktora Javnog preduzeća za urbanizam i uređenje Opštine Prokuplje, za sanaciju gradskih ulica i lokalnih puteva do kraja građevinske sezone, kada se i očekuje završetak planiranih radova, biće potrošeno oko 30 miliona dinara iz budžeta Opštine.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

U Prokuplju se krpe udarne rupe

Izvor: juGmedia, 27.Avg.2014, 00:17

PROKUPLJE – Javno preduzeće za urbanizam i uređenje Opštine Prokuplje privodi kraju radove na sanaciji udarnih rupa na gradskim ulicama i lokalnim putevima...Posao, za koji je izdvojeno oko 10 miliona dinara iz opštinske kase, biće završen do kraja septembra..Prema rečima direktora ovog preduzeća...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.