Kreće akcija „Svi na sneg“

Izvor: juGmedia, 28.Jan.2015, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreće akcija „Svi na sneg“

NIŠ – Tradiconalna akcija „Svi na sneg“ biće ove zime prvi put organizovana u nedelju 1. februara odlaskom na Staru planinu.

Odlazak do Stare planine i Babinog zuba košta 500 dinara.

Karte se prodaju u ispostavi Turističke ogranizacije Niša u Voždovoj ulici, i to radnim danima od 8 do 19 časova, a u subotu od 8 do 12 časova.

Polazak je u 7 časova sa parkinga kod Tvrđavskog mosta.

Akciju „Svi na sneg“ organizuje Savez za rekreativni sport Niša, pod pokroviteljstvom gradske Uprave za omladinu i sport.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Kreće akcija „Svi na sneg“

Izvor: NTV.rs, 28.Jan.2015

U nedelju kreće ovogodišnja akcija „Svi na sneg“. Koju organizuje Savez za rekreativni sport Niša. Prvo odredište je Stara planina, odnosno Babin zub. Mesto u autobusu po regresiranoj ceni košta 500 dinara. Karte se mogu kupiti u Turističkoj organizaciji Niša, radnim danom od 8 do 19 časova,...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.