Ko to preti“ Radničkom

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Jul.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko to "preti“ Radničkom

Upravni odbor Fudbalskog kluba Radnički izdao je zvanično saopštenje u kojem obaveštava javnost da uprkos brojnim problemima čini sve da obezbedi normalno funkcionisanje kluba i maksimalan takmičarski rezultat.

„Radnički i uprava su konstantno predmet ogovaranja, neistina, izmišljotina i podnošenja prijava svim mogućim ustanovama, koje dolaze isključivo od takozvanih „dobronamernih“ prijatelja kluba. Sa svih strana u klub dolaze neverovatne priče. Neke i >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << iz pojedinih lokalnih stranačkih odbora sa idejom da klub čak treba uništiti!“

U saopštenju se ne navode konkretna imena pojedinaca i organizacija koje, smatra Upravni odbor, ne misle dobro Radničkom, a ujedno se ističe zadovoljstvo rezultatima na terenu. Posebno se hvali trener Milan Rastavac, kome se javno iskazuje zahvalnost za sve što je učinio i još čini za klub. Uprava Radničkog na kraju saopštenja poručuje da će u izuzetno teškoj i neizvesnoj finansijskoj situaciji pokušati da sačuva klub i njegov superligaški status, iako su još sveža sećanja velikog broja navijača na pokušaje „prekrajanja sudbine Radničkog“!

Na kraju se ističe i bojazan da će "u vreme svakakvih čuda možda neko i uspeti u toj nameri“.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.