Imperatori - meč 3. kola Prve Lige Srbije

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Apr.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imperatori - meč 3. kola Prve Lige Srbije

Trijumfom nad “Indiansima” u prošlom kolu u Inđiji, “Imperatori” su anulirali poraz sa premijere, kada su utakmicu na svom terenu izgubili od Pančevo “Pantersa”.

U nedeljnom duelu, na pomoćnom terenu sa veštačkom travom u SC “Čair”, eventualnim trijumfom nad “Anđeoskim ratnicima” mogli bi da naprave odlučujući korak koji bi mogao da im obezbedi opstanak i obezbedi znatno mirniji nastavak sezone.


Glavni trener “Anđeoskih ratnika” >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ističe izuzetno nepovoljnu situaciju u kojoj se nalazi klub iz grada na Moravi. Kratak roster sa kojim se ušlo u ovu sezonu i veliki neočeivani odliv igrača između dva takmičenja, učinili su da pred duel sa Nišlijama ekipa Saše Stojanovića bude u izuzetno teškom položaju.

- Ulazimo u utakmicu trećeg kola u vrlo teškom stanju. Imali smo mnogo problema sa povredama. Najjači aduti su nesigurni da li će igrati, među kojima su Stefan Mitrović, igrač koji je nastupao za Tim sveta i bio MVP Juniroske lige Srbije. Takođe, oba Amerikanca, Samjuel Batista i Robert Frinks možda neće nastupiti u ovom meču – ističe Stojanović.

Uprkos svemu, Čačani se ne predaju pred gostovanje u Nišu. Borbeni duh ne napušta Ratnike.

- Ne predajemo se. Siguran sam da će momci dati sve od sebe i ostaviti srce na terenu za pobedu, a da li će to biti dovoljno, videćemo na samom terenu – zaključio je Stojanović.

U taboru niških “Imperatora” je došlo do promena u pripremama za ovaj meč. Amerikanac Džoel Lej, trkač i pomoćni trener sa zaduženjem ofanzivnog koordinatora, neće nastupiti u ovom meču, zbog pravila od 2 amerikanca po meču, zbog čega je odlučio da svoje mesto u nedelju ustupi novajliji u redovima “Imperatora”, kvoterbeku Kejlebu Prajsu, čime će napad Nišlija biti raznovrsniji. Podsećamo da će u timu svakako biti i sjajni Ričard Samjuel, koji se pođednako dobro snalazi i u ulozi trkača i u ulozi hvatača, a sjajno obavlja i defanzivne zadatke. Obojica su iz Teksasa i dolaze iz najelitnije NCA Divizije I, gde su nastupali sa svojim koledžima za vreme studija.

Džoel ne želi da poveruje da će gosti doći “spuštenog garda”:

“Ovaj meč je jako važan za naš tim, jer pobedom obezbeđujemo opstanak u Prvoj Ligi Srbije, a imamo šansu i da popravimo skor na tabeli. Čačani su dobra ekipa, sa dva odlična Amerikanca koji predvode njihov tim. Jako su opasni, a svakako su motivisani da izbore opstanak u najvišem rangu. Sa fundamentalnim fudbalom, očekujem da će utakmica biti sjajna, kao i da će to biti odličan test za naš mlad tim.

Na neki način, ova utakmica će biti kao plejof za oba tima. Čačani su odigrali dva jako teška meča protiv dva izuzetna tima, pa su nakon tih poraza sigurno jako željni pobede. Očekujem žestok meč, a mi moramo da svedemo naše greške na minimum, ukoliko želimo da u nedelju trijumfujemo. “

 Utakmica će biti odigrana u nedelju 26. aprila, na pomoćnom terenu sa veštačkom travom u SC “Čair”, sa početkom u 16 časova. Ulaz je besplatan.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.