Grad poklanja policiji sigurnosne kamere

Izvor: juGmedia, 14.Okt.2015, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad poklanja policiji sigurnosne kamere

NIŠ – Grad Niš doniraće Policijskoj upravi sigurnosne kamere a danas će početi i realizacija projekta „Stop – svi na sport“ i „Bezbednosna kultura mladih“.

Potpisivanju ugovora o donaciji kamera kao i početku realizacije dva projekta prisustvovaće ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, najavilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Stefanović će prisustvovati i svečanom defileu pripadnika MUP-a, koji će takođe biti održan danas u Nišu, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << navodi se u saopštenju.

Te projekte realizuje Policijska uprava u Nišu u saradnji sa lokalnim Sportskim savezom Niš i Misijom OEBS -a.

Po završetku prezentacije novinarima će se kako je najavljeno uz Stefanovića obratiti i gradonačelnika Niša Zorana Perišića i načelnika Policijske uprave u tom gradu Srđana Grekulovića.

(Kraj)TANJUG

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Grad Niš donira policiji sigurnosne kamere

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Okt.2015

Grad Niš doniraće Policijskoj upravi sigurnosne kamere a danas će u tom gradu početi i realizacija projekta "Stop - svi na sport" i "Bezbednosna kultura mladih"...Potpisivanju ugovora o donaciji kamera kao i početku realizacije dva projekta prisustvovaće ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.