Fudbaleri prkose minusu: Sutra Radnik protiv Radničkog

Izvor: juGmedia, 24.Jan.2017, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri prkose minusu: Sutra Radnik protiv Radničkog

Na svom stadionu surdulički „Radnik“ sutra će odigrati prijateljsku utakmicu  protiv ekipe „Radničkog“ iz Pirota, u 13 časova na veštačkom terenu. 

U klubu kažu da ih ekstremno niska temperatura nije sprečila da vredno rade i da će utakamica  pokazati kakva je spremnost ekipe.

Puno sam zadovoljan pristupom igrača, njihovoj pažnji i što su jako dobro prihvatili nove fudbalere u klubu. Danas imamo prvu proveru protiv gostiju iz Pirota“, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << rekao je Bata Živković, šef stručnog štaba „Radnika“, dodajući da će ona pokazati kakav kvalitet poseduju kako stari tako i novi igrači individualno, ali i  kao kolektiv protiv protivnika.

Surduličani u narednih nekoliko dana najavljuju dolazak zvučnijih imena u klub.

Ljiljana Pavlović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.