Fransucki filmski karavan u Pirotu

Izvor: juGmedia, 24.Nov.2014, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fransucki filmski karavan u Pirotu

PIROT – Dom kulture Pirotu saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji od 25. do 28. novembra organizuje ciklus pod nazivom „Francuski filmski karavan – ciklus komedija“.

Projekcije četiri filma novije francuske produkcije održaće se u DK klubu svake večeri od 19 sati. U utorak, 25. novembra u 19 sati na programu je filM „Vetar u listovima“, u sredu, 26. novembra u istom terminu – „Bal glumica“, u četvrtak, 27. novembra je film „Radiostars“ a u petak, 28. novembra >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u 19 sati je na programu film – „Devojka sa proslave 14. jula“

„Biće to još jedna prilika da ljubitelji filmske umetnmosti u našem gradu uživaju u čarima pokretnih slika- kaže za Jugmedia direktor Doma kulture Miško Ćirić.

Ulaz za posetioce je slobodan.

(kraj)paz

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Francuski filmski karavan u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 24.Nov.2014

U Američkom kutku Biblioteke “Bora Stanković” u Vranju od utorka, 25. novembra, biće prikazivani filmovi na francuskom jeziku, sa prevodom na srpski, u okviru  Francuskog filmskog karavana...Za četiri dana biće prikazana četiri francuska filma iz ciklusa “Raskršća“ koji  predstavlja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.