Dan otvorenih vinskih podruma kod Ćirkovića u Kozaru

Izvor: juGmedia, 30.Maj.2015, 05:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan otvorenih vinskih podruma kod Ćirkovića u Kozaru

ĆVLASOTINCE – Turistička organizacija će ove godine u saradnji sa Vinskim viteškim redom Simeon učestvovati u manifestaciji Dan otvorenih vinskih podruma posetom vinskom podrumu Ćirković u selu Kozare.

Sutra se celoj Srbiji organizuje se Dan otvorenih vinskih podruma, kada će biti organizovane posete vinskim podrumima sa degustacijom vina.

Još jedan povod da se vinarija Ćirković poseti je i nagrada na IV međunarodnom takmičenju vina u Horgošu, gde je u grupi >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << belih vina sa ubedljivo najviše bodova, „Sauvignon blanc“ berba 2013, vinarije Ćirković dobilo zlatnu medalju.

„Turistička organizacija od svog osnivanja intenzivno radi na promociji vinskog turizma i vlasotinačkog vinogorja, tako što organizuje posete vinskim podrumima u okviru Puta vina na teritoriji opštine Vlasotince, navela je direktorka Turističke organizacije Olivera Stamenković.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Dan otvorenih vinskih podruma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2015, 02:30

Povodom 31. maja, Svetskog dana vina, danas će po prvi put u Srbiji biti organizovana manifestacija "Dan otvorenih vinskih podruma" u okviru koje zainteresovani imaju mogućnost da tokom celodnevnog izleta na 12 lokacija posete neke od 65 vinarija koliko ih učestvuje u manifestaciji...Autor projekta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.