BIRODI: Niška Skupština proglasila korupcijsku autonomiju

Izvor: juGmedia, 20.Dec.2014, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIRODI: Niška Skupština proglasila korupcijsku autonomiju

NIŠ – Odlukom da se ogluši o preporuku Agencije za borbu protiv korupcije o smeni zamenika predsednika Skupštine Nenada Stankovića, aktuelni sastav ovog tela je proglasio svojevrsnu „korupcijsku autonomiju“

Dodatni argument o postojanju „korupcijske autonomije“ je činjenica da i pored javno dostupnih dokaza koji ukazuju da je Stanković jedan od učesnika slučaja nameštanja tendera za gradski prevoz u Nišu, on nije smenjen kao izraz stvarne volje za borbom protiv korupcije >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i jačanja poverenja građana Niša u lokalni predstavnički dom. Takođe, ranije izjave Nenada Stankovića o statusu Lokalnog antikorupcijskog foruma (LAF) u Nišu govore da se radi o javnom funkcioneru kome integritet i borba protiv korucije nisu poznati.

Biro za društvena istraživanja (BIRODI) poziva glavne kadrovike u Srpskoj naprednoj stranci (SNS), a pre svega predsednika Aleksandra Vučića i predsednika Izvršnog odbora Radomira Nikolića da putem partijske procedure izdejstvuju smenu Nenada Stankovića i na taj način manifestuju integritet SNS kao stranke i pokaze doslednost u borbi protiv korupcije.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.