Vučić vikao na Jovanu Joksimović!

Izvor: Tracara.com, 31.Jan.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić vikao na Jovanu Joksimović!

Povisio ton na novinarku TV Pinka! (foto: Balkaninside) Predsednik Vlade Republike Srbije, Aleksandar Vučić, gostovao je u emisiji novinarke TV Pink Jovane Joksimović. Kako ga mnogi prozivaju da vrši cenzuru medija u zemlji i da ukida emisije koje mu ne odgovaraju, u toku razgovora Jovana je pokušala da premijeru skrene pažnju da upravo svojim konstantnim komentarisanjem o izveštavanju medija samo doprinosi tom stanovištu. Premijer je onda povisio ton na suprugu Željka Joksimovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << nakon čega mu je ona odbrusila da je vrlo nedžentlmenski da viče na nju. Pogledajte!
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Željko Joksimović

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić "vikao" na Jovanu Joksimović u emisiji!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2015

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić, gostovao je u emisiji novinarke TV Pink Jovane Joksimović...Kako ga mnogi prozivaju da vrši cenzuru medija u zemlji i da ukida emisije koje mu ne odgovaraju, u toku razgovora Jovana je pokušala da premijeru skrene pažnju da upravo svojim konstantnim komentarisanjem...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.