Jovana Joksimović: Ponekad se pitam šta mi sve ovo treba!

Izvor: Svet, 26.Maj.2016, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Joksimović: Ponekad se pitam šta mi sve ovo treba!

Voditeljka Jovana Joksimović ispričala je za alo.ra kako uprkos brojnim obavezama na televiziji i kod kuće, uspeva da postigne sve.
“Navikla sam na svoje obaveze i posao. Kada izabereš zanimanje kojim ćeš se baviti u životu, ako te čini tužnim i predstavlja ti teret, onda nastaje depresija. Ja sam ipak izabrala da volim svoj posao i da uživam u njemu”, kaže Jovana.
Voditeljka priznaje da, zahvaljujući sinu Kosti, u poslednje vreme ranije odlazi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << spavanje, ali da i te kako ima problem kada treba da se probudi u četiri ujutru.
“Željko i ja odlazimo na spavanje čim Kosta legne, tako da uspem i da se naspavam. Mada, iskrena da budem, desi mi se da ujutru, kada ustanem, kažem sebi: Šta mi sve ovo treba?! Ipak, volim svoj posao i ne predstavlja mi problem”, dodaje Jovana.
Njen suprug Željko Joksimović uskoro će publiku obradovati novim pesmama, a voditeljka kaže da mu se ona nikada ne meša u posao.
“Iskrena da budem, ja sam potpuni laik za njegov posao. Ne mešam se u to. Ima nas nekoliko bliskih ljudi kojima pusti pesme kada ih završi, pa mi kao glas naroda komentarišemo, ali ne dajemo završnu reč“, kaže Jovana.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jovana Joksimović: Ponekad se pitam šta mi sve ovo treba!

Izvor: Scandal.rs, 26.Maj.2016

Voditeljka Jovana Joksimović ispričala je za alo.ra kako uprkos brojnim obavezama na televiziji i kod kuće, uspeva da postigne sve...“Navikla sam na svoje obaveze i posao. Kada izabereš zanimanje kojim ćeš se baviti u životu, ako te čini tužnim i predstavlja ti teret, onda nastaje depresija....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.