Izvor: Blic, 30.Avg.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAGO NJENOM MUŽU Pevačica pokazala vitku figuru četiri meseca posle porođaja

Pevačica Jovana Pajić trenutno se sa porodicom nalazi na odmoru u Grčkoj.

Jovana uživa sa suprugom Saletom Cvetkovićem, pevačem Tropiko benda, a ovo je njihov prvi odmor otkako je njihova porodica dobila još jednog člana.

Naime, oni su u aprilu dobili ćerkicu Đinu, a pored nje imaju i trogodišnju Helenu.

Iako ima pune ruke posla oko devojčica, Jovana je za kratko vreme uspela da vrati devojačku figuru, pa je na fotografije u bikiniju koje je objavila na Instagramu dobila mnoštvo komplimenata.

Pevačica je danas na dirljiv način čestitala rođendan svom suprugu.
Pogledaj vesti o: Jovana Pajić,   Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jovana Pajić pokazala sjanu figuru četiri meseca nakon porođaja

Izvor: Tracara.com, 31.Avg.2016, 08:56

Jovana i Sale uživaju na odmoru (foto: Facebook/JovanaPajicOfficial) Jovana Pajić trenutno uživa na odmoru sa suprugom Saletom Cvetkovićem, pevačem Tropico benda, a juče je sve pratioce na društvenim mrežama oduševila fotografijom u kupaćem kostimu. Iako je postala majka drugi put pre samo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.