Izvor: S media, 01.Sep.2012, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan negira da je Đilas odbacio: Redovno komuniciramo, baš kao i sa Tadićem

Potpredsednica Demokratske stranke (DS) Jelena Trivan negirala je danas da je bilo ko u DS-u tražio njenu odgovornost i smenu i dodala da je napadaju oni koji žele da sakriju svoju odgvornost, iako nije učestvovala u vlasti niti je imala ijednu polugu moći unutar stranke.

"Nije važno što svako sa imalo razuma zna da odgovornost ne može da snosi onaj ko nije imao moć odlučivanja i da je to pokušaj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da se neki drugi sakriju. U politici se živi od percepcije, pa je od svake laži moguće napraviti istinu", navela je Trivan.

Komentarišući medijske navode da je zamenik predsednika DS Dragan Djilas tražio njenu smenu, Jelena Trivan je rekla da je Djilas nije odbacio i da njih dvoje dele želju da osnaženu stranku vrate na scenu.

"Redovno komuniciramo. Baš kao i sa Borisom Tadićem. Žena u stranci ima isti položaj koji inače žena ima u društvu. Večito bez stvarne moći i snage, uvek drugorazredne kada se odlučuje i uvek prve kada se odgovornost snosi", navela je Jelena Trivan i dodala da nema razloga da ćuti jer nije napravila nikakvu grešku.

Prema njenim rečima, može da bude odgovorna samo zbog lojalnosti stranci, što "nije prekršaj nego vrlina".

(Beta, Foto: Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.