Muž Jelene Trivan posluje s državom

Izvor: B92, 23.Jul.2012, 02:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž Jelene Trivan posluje s državom

Beograd -- Firma "Protekta grup" supruga potpredsednice DS-a Jelene Trivan, već godinama ima sa državnim institucijama sklopljene poslove o obzebeđivanju lica i objekata.

To piše Kurir navodeći da je firma Dragana Trivana "Protekta grup" za poslednje dve godine iz budžeta državnih insitucija na svoj račun "prelila najmanje 33 miliona dinara". List navodi spisak većeg broja državnih i opštinskih institucija sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojima navodno ova firma sarađuje.

Kako piše Kurir, neku vrstu saradnje je firma "Protekta grup" ostvarila sa Upravom za trezor, Opštinom Zvezdara, Predškolskom ustanovom Zvezdara, Agencijom za licenciranje stečajnih upravnika, Nacionalnom službom za zapošljavanje, JKP "Čistoća" Sombor, Šumadijskim upravnim okrugom, Poreskom upravom, Domom zdravlja Voždovac i Sekretarijatom za dečju i socijlanu zaštitu Beograd.

Goran Trivan, muž potpredsednice DS-a u izjavu za taj list navodi da je njegova firma u poslovima sa državnim institucijama zaradila manje od svih drugih u istom rangu.

"Moja firma spada u manje firme u branši i kao takva zaradila je manje od svih ostalih u tom rangu. Sve poslove smo dobili putem javnih nabavki, a ja stojim iza toga da moja firma nije učestvovala ni u jednom poslu u kome je bilo šta nelegalno. Zarade su jako male tako da firma radi na ivici egzistencije. Možda sam više izgubio nego dobio", rekao je Goran Trivan.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trivankin muž zaradio milione iz državne kase

Izvor: Kurir, 23.Jul.2012

Firma „Protekta grup“, čiji je vlasnik Dragan Trivan, od poslova s javnim institucijama za poslednje dve i po godine stekla najmanje 30 miliona dinara..BEOGRAD - Omiljeni državni partner!..Firma „Protekta grup“, koja je u vlasništvu Dragana Trivana, supruga potpredsednice Demokratske stranke...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.