VOLIM KAD ME KARLEUŠA ŠIBA... Viki Miljković progovorila o sukobu sa Jelenom i šokirala sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOLIM KAD ME KARLEUŠA ŠIBA... Viki Miljković progovorila o sukobu sa Jelenom i šokirala sve

Priznala sve!

Viki Miljković je prestala da bude ćutljiva i povučena pevačica, na kakvu smo navikli već 25 godina. Pokazala je zube i ne dozvoljava više da je iko gazi. Njena promena najviše se primeti na snimanju „Zvezda Granda“, posebno kad je napada Jelena Karleuša. Na pitanje šta se dešava sa jelenom, Viki kaže:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Stalno nešto novo. Ne planiramo naše svađe, kao što svi misle. Svaki put kad uđem u studio, ne znam šta me čeka. Sve zavisi od situacije i trenutka. U startu sam, ne mogu reći, pokazala zube, ali možda sam prećutala neke stvari. Moj fazon komunikacije je generalno drugačiji. Ne svađam se i nisam neko ko vređa i govori oštre reči. Jednostavno, imam svoj metod kojim ljudima treba objasniti neke stvari - rekla je Viki, a onda prokomentarisala i da li bi volela da vidi Duška na Jeleninom mestu:

PRVA ULOGA NA FILMU! Imao je samo 3 godine, a sada je jedan od NAJVEĆIH srpskih glumaca! (VIDEO)

-  Duško mi je jako drag, dobar i fin dečko. Ali ne, volim ja Jelenu, volim kad se nas dve išibamo. Bilo bi mi dosadno da je nema. Volim kad se loptice prebacuju iz dvorišta u dvorište - rekla je pevačica za Kurir.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.