Turski mediji bruje o galantnom gestu naše pevačice koji je oduševio osoblje restorana

Izvor: B92, 22.Apr.2016, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski mediji bruje o galantnom gestu naše pevačice koji je oduševio osoblje restorana

Turske medije je preplavila informacija o galantnom gestu naše pevačice.

Muzička zvezda Jelena Karleuša je prošle nedelje provela nekoliko dana u Turskoj kako bi prisustvovala otvaranju novog stadiona Vodafon arena i ispratila utakmicu svog supruga i srpskog reprezentativca Duška Tošića.

Njena pojava je izazvala pravu pomamu kod publike, pa su se mnogobrojni navijači fudbalskog kluba Bešiktaš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fotografisali sa njom, a tamošnji mediji su našu zvezdu pratili u stopu.

Međutim, jedna od informacija prilikom njenog boravka u Turskoj je danas posebno preplavila uticajne medije u Turskoj, a tiče se ručka na koji je otišla sa svojim suprugom i najbližim saradnicima.

Kako javlja Hebertuk, Karleuša je iznenadila i šokirala osoblje jednog popularnog restorana kada im je na račun od 670 turskih lira ostavila bakšiš u iznosu od 200 evra, odnosno polovinu prosečne plate u Srbiji.

Turski mediji su istakli da je ovo jedan od rekordnih bakšiša koji je ikada ostavila neka zvezda.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.