Sukob ko zna koji po redu! Viki: Ti si samozvala diva! Jelena: Ja sam svetska zveda, a ti ne možeš da pevaš ni u šabačkom tržnom centru! (video)

Izvor: Svet, 23.Mar.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob ko zna koji po redu! Viki: Ti si samozvala diva! Jelena: Ja sam svetska zveda, a ti ne možeš da pevaš ni u šabačkom tržnom centru! (video)

Jelena Karleuša i Viki Miljković ušle su u novi sukob, ko zna koji po redu. Ovog puta nastala je opšta frka na snimanju, pa se ni sam Saša Popović nije snašao, već je pretilo da će se plafon urušiti od galame.
Jelena je tokom komentarisanja jednog od kandidata navela da je veoma važno ko igra u kom timu, pa je sebe nazvala Ronaldom, Mariju Šerifović Mesijem, Anu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Bekutu bekom, za Bosanca je rekla da je igrač sa klupe, a Viki Miljković je nazvala skupljačem lopti.

To je isprovociralo Viki, pa je prokomentarisala:
“Mi ovde imamo samozvanog Ronalda, kao što imamo i samozvanu “divu”!”
Na to je Jelena planula:
“Ja sam diva, zato što sam ja svetska zvezda koja se pojavljuje u svetskim medijima, a ti ne možeš da se pojaviš ni u šabačkom tržnom centru da eventualno nešto otpevaš!”
Karleuša se tu nije zaustavila, već je nastavila da urla na Viki, pogledajte i šta joj je još rekla:

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.