PROVALJENA! Karleuša godinama OBMANJIVALA javnost - evo dokaza! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2017, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVALJENA! Karleuša godinama OBMANJIVALA javnost - evo dokaza! (FOTO)

Kako joj sada verovati?

Jelena Karleuša je prilično brza na jeziku i olako daje izjave, valjda računajući da to niko od novinara ne prati. Kao i mnogo puta do sada, ona uspeva da samu sebe demantuje.

Pogledajte OVDE kako Jelena peva hit Marije Šerifović. 

Nakon što je postala vegeterijanac, postala je prilično naporna sa propagiranjem filozofije "ne mesu", iako internetom kruži snimak na kojem priprema pile u jednoj emisiji o kuvanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona je objasnila da je to bilo pre njenog "preobražaja" u vegeterijanca.

Još jedna od njenih tvrdnji koju godinama ponavlja jeste i da ne uzima ni kap alkohola, to jest da je zakleti antialkoholičar. I možda bi to bilo u redu, da nije uradila ovo na snimanju "Zvezda Granda":

Dakle, osim ako nije donet neki novi zakon, u čaši je belo vino, to jest alkohol. Samo da ne bude posle kako je ovo u čaši sok od jabuke. Uostalom, ne biste očekival od jedne dive da se blamira i sipa sok u vinsku čašu, zar ne?
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PROCUREO SNIMAK Ovako Karleuša peva pesmu Marije Šerifović, a gledajte tek reakciju slušalaca!

Izvor: Blic, 23.Apr.2017

Jelena Karleuša često se nađe na meti kritika zbog pevanja. Ovaj put se dohvatila numere Marije Šerifović. Pogledajte snimak koji je procureo...Kako zvuči kada JK peva popularnu baladu, ali i kakve su bile rekacije onih koji su slušali, pogledajte u današnjoj "Sceni". Epizode koje ste propustili,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.